Blog PERSONAL DeQdEq

Friday, 21 January 2011

Update bloglist setakat 21/01/2011

 

DeQdEq telah masukkan senarai blog yang telah meninggalkan komen di ENTRI ini di blog utama DeQdEq.

Jadi, harap dapat di semak supaya tak ada yang tertinggal…

Untuk makluman banyak lagi kekosongan untuk diisi. Tak ada had yer

Cuma DeQdEq nak blog yang aktif sahaja…jadi kenala rajin upload yer…klu ada yg tak aktif, mungkin lepas ni akan ada rombakan….

Bila? Kita tunggu dan lihat prestasi Geng DeQdEq yer

 

P/S: Maaf blog ini masih dalam proses pengubahsuaian…Jadi..mungkin rupa sekarang macam tak menarik lagi….

17 comments:

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

wah bestnya dah masuk bloglist...tq sis!erm kite followers ke-3 juga he3...

DeQdEq said... [Reply]

@||aLeaSaRa||

tima kasih juga sebab follow Geng DeQdEq ni ye

Sunah Mohammad said... [Reply]

o~ bestnye~~ suke tengok sini~~

eh, tido2~ :D

DeQdEq said... [Reply]

@Sunah Mohammad

tima ksh dear....byk lg nak kena renovate nih...heheheh

VIVIAN said... [Reply]

thanks singgah ke blog..try the best nak aktifkan diri terutama blog kucing tu...main blog memang aktif...

http://my270view.blogspot.com/

DeQdEq said... [Reply]

my pleasure...

tima kasih juga sbb sudi singgah ke blog DeQdEq...

izzafey said... [Reply]

jgn lupa yer..letak link blog aku, nanti aku letak plak blog ko deqdeq

DeQdEq said... [Reply]

@izzafey

okey....done

mamawana said... [Reply]

Assalam

Mwana tag deqdeq join contest.

Abhamz said... [Reply]

salam, terima kasih kerana Mazha 2010 ada di bloglist blog yang hebat ini...

saya pun berbesar hati letakkan deqdeq dalam bloglist Mazha Ada Di Sini..

Terima kasih.

Belalang Hijau said... [Reply]

salam deqdeq...
belalang dtg nak tgk contest yg deqdeq g tau belalang aritu...sori ye lambat take action.line tenet bangang sgt...

DeQdEq said... [Reply]

@Abhamz

terima ksh kembali...deqdeq biasa2 je...ini sekadar berkongsi apa yg ada..

DeQdEq said... [Reply]

@Belalang Hijau

aik belalang...contest tu bkn dkt blog ni...ni blog utk bloglist je...

klu nk tgk contest jemput ke blog utama deqdeq ye

ecahjahed said... [Reply]

thanks coz follow my blog ;)
i dh follow u..

logorithm said... [Reply]

Thanx Deqdeq for adding. :-)

DeQdEq said... [Reply]

@logorithm

my pleasure

kau kesah ke?? said... [Reply]

i singgah i follow deqdeq. meh le ke blog i pulak ye.

MAMA & PAPA KUCING

SMKAY (kawan sekolah DeQdEq)