Blog PERSONAL DeQdEq

Sunday, 20 February 2011

Template terbaru

 

Dah lama tak update blog ni…

Ok tak dengan template baru ni..Rasanya nampak lebih kemas dan tak sakit mata kan..

Sebelum ni, DeQdEq guna 3 column, nampak serabut sangat…

Ada sesiapa yang nak join bloglist Geng DeQdEq ni…dipersilakan

 

4 comments:

AdiaLuze said... [Reply]

Cantik layout...Cutee sesangat :)

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

suka lah template ni mmg comel...ttg faceblog kite tak sempat study dah tgh sakit he3...apa2 nak tau kite pakat redah faceblog tu ye....*-^

d_tieah said... [Reply]

Oklah, comel owh..
A'ah, 2 kolum memang elok..
Nak2, join bloglist..
Hahaha..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

Papa meow said... [Reply]

Uih...ada blog baru :D
t kasih sbb ada link jgk :D

MAMA & PAPA KUCING

SMKAY (kawan sekolah DeQdEq)