Blog PERSONAL DeQdEq

Saturday, 26 March 2011

Tak sangka blog Geng DeQdEq ni dapat follower juga

 

Dari hari ke hari rupanya blog Geng DEQdEq ni makin mendapat follower juga.

 

Dari kosong sekarang dah ada 35 orang.

 

DeQdEq tak pasti sama ada yang follow blog ni tahu atau tidak yang blog ni hanya menempatkan senarai blog-blog lain….

Blog ni bukan la blog utama yang DeQdEq akan update selalu…

Kepada yang keliru, ini hanya blog khas untuk Bloglist DeQdEq…

 

Kalau nak ikuti penulisan DeQdEq sila ke blog utama DeQdEq iaitu http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

 

Terima kasih semua

Sunday, 20 February 2011

Template terbaru

 

Dah lama tak update blog ni…

Ok tak dengan template baru ni..Rasanya nampak lebih kemas dan tak sakit mata kan..

Sebelum ni, DeQdEq guna 3 column, nampak serabut sangat…

Ada sesiapa yang nak join bloglist Geng DeQdEq ni…dipersilakan

 

Friday, 21 January 2011

Update bloglist setakat 21/01/2011

 

DeQdEq telah masukkan senarai blog yang telah meninggalkan komen di ENTRI ini di blog utama DeQdEq.

Jadi, harap dapat di semak supaya tak ada yang tertinggal…

Untuk makluman banyak lagi kekosongan untuk diisi. Tak ada had yer

Cuma DeQdEq nak blog yang aktif sahaja…jadi kenala rajin upload yer…klu ada yg tak aktif, mungkin lepas ni akan ada rombakan….

Bila? Kita tunggu dan lihat prestasi Geng DeQdEq yer

 

P/S: Maaf blog ini masih dalam proses pengubahsuaian…Jadi..mungkin rupa sekarang macam tak menarik lagi….

Wednesday, 19 January 2011

KiTa Kan GENG

 
Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Dengan ini, sempena blog DeQdEq ^ _^ penawar rindu, pengubat jiwa ^ _^ mendapat follower yang makin hari bertambah sedikit demi sedikit dari 100 menjadi 200.

Dan kini hampir mencecah 500 follower.

Dengan itu DeQdEq nak buat satu blog khas untuk meletakkan senarai blog DeQdEq.

Dan inilah blog nya...hehehe...Perkenalkan Geng DeQdEq...
 

MAMA & PAPA KUCING

SMKAY (kawan sekolah DeQdEq)