Blog PERSONAL DeQdEq

Saturday, 26 March 2011

Tak sangka blog Geng DeQdEq ni dapat follower juga

 

Dari hari ke hari rupanya blog Geng DEQdEq ni makin mendapat follower juga.

 

Dari kosong sekarang dah ada 35 orang.

 

DeQdEq tak pasti sama ada yang follow blog ni tahu atau tidak yang blog ni hanya menempatkan senarai blog-blog lain….

Blog ni bukan la blog utama yang DeQdEq akan update selalu…

Kepada yang keliru, ini hanya blog khas untuk Bloglist DeQdEq…

 

Kalau nak ikuti penulisan DeQdEq sila ke blog utama DeQdEq iaitu http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

 

Terima kasih semua

6 comments:

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

yelah sis!rasanya ramai yg tak tau lagi,mgkn sis kena byk linkkan di sini atau promote huhu..kite ok je sbb dua2 kite sggh

powluck said... [Reply]

salam kenal..
lwt la blog aku yea..

mOon jOhari said... [Reply]

nak p beraya kat blOg 1 lg tu la pulak...hehehehe...salam perkenalan..

mOon jOhari said... [Reply]

Opsss...mOon dh fOllow bLog 2 smlm sebab bkenan dengan entri karbohidrat 2.. :)

YanaMIB said... [Reply]

lerr ada dua blog ghopenye..yana pn konpius jugak nih..huhu...




p/s:: pas kawen patotnya kitorg duk LEP...tp rmh xpsl grill lg so lmbt sket pindah rmh baru =)

Kostya Shaknov said... [Reply]

Свадьба=> мистер икс проститутки Одессы
Сексуально раскрепощена... доставлю нереальное удовольствие... Легко скрывать ненависть, труднее - любовь, а всего труднее – равнодушие

MAMA & PAPA KUCING

SMKAY (kawan sekolah DeQdEq)